Festival EVA. En Veu Alta

Festival EVA. En Veu Alta post thumbnail image

( tot el mes de juny)En Veu Alta és un festival cultural dedicat a la literatura, la narració i la tradició oral que té lloc en diferents localitzacions del Penedès i el Priorat i ofereix espectacles enfocats a un punt tant adult com a familiar.

El festival EVA se celebrarà al Penedès durant el mes de juny i comptarà amb un ampli programa d’activitats en un ventall diferent de poblacions. Concretament, hi haurà espectacles del festival en municipis de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. (+info aqui)

Per conèixer més aquest festival, a Penedesonline.cat hem parlat amb la directora d’aquest festival, Jordina Biosca, i aqui teniu l’entrevista que l’hi hem fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !