Cicle Dona’m Cultura a L’Arboç

Cicle Dona’m Cultura a L’Arboç post thumbnail image

(l’Arboç juliol2023) La tercera edició del cicle “Dona’m Cultura” portarà a l’Arboç un juliol ple d’espectacles gratuïts per a tota la família. Un any més després de la bona acceptació de les anteriors edicions, la Regidoria de cultura i festes i la de joventut i lleure de l’Ajuntament de l’Arboç posen en marxa una nova edició del cicle de concerts i espectacles “Dona’m Cultura” per als propers caps de setmana de juliol. Un cicle per gaudir en família de diferents espectacles els divendres i dissabtes a la nit en diferents llocs de la vila.)

Hem conversa amb la regidora de cultura i festes, Sònia Magraner i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !

Altres propostes