“Silent Dance i Land Art” a Mediona

“Silent Dance i Land Art” a Mediona post thumbnail image

(Mediona;21/6) El centre Caos, de Mediona amb motiu del solstici d’estiu, organitza una caminada en grup pel bosc i una sessió de Silent Dance i Land art amb tots els participants

El Caos, és un centre d’art altaveu del moviment artístic de Mediona i voltants. Associació sense ànim de lucre amb seu a Cases Noves de Can Pardo: Espai Obert i creatiu, pensat per acollir els projectes i inquietuds de la comunitat local i més enllà: Centre de Creació, residències d’artistes, espais-tallers d’experimentació, moments de trobada i tertúlies, Biblioteca-Fons d’art, seminaris, tallers i activitats artístiques i creatives. (+info) i aquest és el canal de telegram on poder rebre més informació i escoltar la música de l’event.

Hem parlat amb Mireia Reig, de l’equip de Caos, per coneixer més detalls de l’activitat, i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !