Festival Instants

Festival Instants post thumbnail image

(Juliol) El Festival Instants arriba a la seva cinquena edició per captivar els amants de la música, el cava, els vins, la gastronomia i les vinyes del Penedès. Amb un format exclusiu i d’aforament limitat, aquest cicle de quatre concerts de petit format promet vetllades inoblidables en un entorn únic: el pati dels Cellers Carol Vallès. A més de gaudir de la música, els assistents tindran l’oportunitat de visitar el celler, degustar diversos caves i vins i tastar plats gastronòmics. Una experiència única i singular per a tots els sentits. (+info)

Avui a Penedesonline.cat ens apropem als organitzadors per descobrir tots els detalls d’aquest festival tan especial. Hem parlat amb Bet Díaz, directora del cellers Carol-Vallès, i aquesta és entrevista que l’hi hem fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !