European Balloon festival a Igualada

European Balloon festival a Igualada post thumbnail image

(Igualada fins el 09/07) L’European Balloon Festival és una concentració internacional de globus aerostàtics que va tenir lloc per primera vegada el 1977 a Igualada. Des de llavors, s’ha consolidat com una competició i un festival de referència a nivell europeu. Aquesta celebració única té lloc durant la primera quinzena de juliol i reuneix durant quatre dies a més de 25.000 espectadors i més de 50 globus aerostàtics procedents de tot arreu.

Aquest festival, més enllà de ser una competició, és una concentració que combina l’aspecte lúdic del vol amb la bellesa d’aquest esport i la competició en si. Durant tot el festival, els visitants poden gaudir de l’espectacle de veure més de 50 globus volant simultàniament, participar en diverses activitats programades o fins i tot enlairar-se en un globus juntament amb els equips participants.

Els vols, ja siguin d’exhibició o de competició, es realitzen a primera hora del matí i a última hora de la tarda, ja que aquestes són les hores amb les condicions meteorològiques més favorables per al vol en globus aerostàtic.

A PenedèsOnline.cat hem conversat amb Miquel Vives, regidor de mobilitat, entitats i via pública de l‘Ajuntament d’Igualada. i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !