Descobrint El Vendrell

Descobrint El Vendrell post thumbnail image

Aquest estiu, des de la Regidoria de Cultura i Patrimoni tornen a proposar descobrir l’entorn del Vendrell a través de diverses rutes que permetran conèixer el municipi i algun dels seus veïns més il·lustres.
Una bona manera de descobrir el Vendrell a través de les rutes patrimonials pels carrers i places del seu nucli històric i del nucli marítim de Coma-ruga, per tal conèixer de primera mà i d’una manera amena i divertida la seva història, el seu patrimoni i els seus personatges

. Per parlar-nos sobre aquestes emocionants propostes hem entrevistat a Silvia Vaquero, responsable de la delegació de Turisme i Cultura de l’Ajuntament del Vendrell. Fent clic, aqui a sota, podràs escoltar l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !