Rastres Sonors

Rastres Sonors post thumbnail image

Avui tenim el plaer de rebre una convidada especial que ens parlarà d’una fascinant investigació centrada en els instruments musicals de Catalunya. Anaís Falcó Ibàñez, doctora en musicologia per la UAB i entomusicòloga titulada a l’ESMUC. La seva passió per les músiques tradicionals de Catalunya, especialment pel violí, la veu, el ball i la cançó improvisada, l’ha portat a liderar un apassionant projecte que uneix l’etnomusicologia i l’etnorganologia. i que porta per nom: Rastres Sonors.

Aquest projecte, que compta amb el suport de la Xarxa de Museus d’Etnologia de Catalunya, té com a objectiu explorar i posar en valor els instruments musicals que es conserven en diferents museus del territori. El VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya a Vilafranca del Penedès també hi participa activament en aquest estudi. Després d’aquesta investigació, s’espera que es produeixi una exposició itinerant per difondre els resultats de la recerca i mostrar al públic les peces sonores que formen part del patrimoni identitari català. Escolta fent clic al play l’entrevista a Anaís Falcó.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !

Altres propostes