Cavatast 2023

Cavatast 2023 post thumbnail image

(6 7 i 8/10) Avui a penedesonline hem convidat a Joan Capellades, Cap de Servei de Turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, i ho hem fet per parlar sobre el Cavatast 2023.

El Cavatast és una fira que ofereix la possibilitat de degustar caves de qualitat i altres productes gastronòmics, i es celebra a la capital del Cava, Sant Sadurní d’Anoia. Aquests 6, 7 i 8 d’octubre.

La 27a edició de la Mostra es perfila com un esdeveniment imperdible, oferint una ampla gamma d’activitats que inclouen tastos , actuacions de música en directe, visites als cellers i les caves de la zona, així com vetllades especials com la IV Nit dels Màgnums, Caves de renom i experiències culinàries excepcionals. És, sense cap dubte, una oportunitat inigualable per viure una experiència enoturística sensacional!

Per escoltar l’entrevista que l’hi hem fet, només cal que facis clic al play

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !