Presentació llibre “50 Viticultores del Penedès”

Presentació llibre “50 Viticultores del Penedès” post thumbnail image

(29/09)La indústria vitivinícola del Penedès ha estat modelada per generacions de persones i entre aquestes, un grup especial de dones que sovint romanen a l’ombra. L’escriptora i fotògrafa Maria Rosa Ferré (@mariarosafg) ha volgut canviar això amb el seu projecte, “50 Viticultores del Penedès: Converses a Peu de Vinya“. Aquest projecte s’ha convertit en un llibre que destaca les històries i contribucions d’aquestes dones viticultores, i també en una exposició fotogràfica realitzada per la mateixa autora.

Aquest Divendres, 29 de setembre a les 20:00h, la Sala Polivalent del Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal serà l’escenari de la presentació d’aquest llibre. Una obra fascinant que ens porta a les històries de dones que tenen un pes imprescindible en le mon de la viticultura del Penedès.

Per parlar d’aquesta presentació i d’aquest llibre em convidat a la seva protagonista Maria Rosa Ferrer, i per escoltar la conversa només cal que feu clic al play,

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !