Temporada Cultural per adults a Vilafranca

Temporada Cultural per adults a Vilafranca post thumbnail image

Avui a penedesonline.cat tenim el plaer de tenir amb nosaltres a Carla Sanmartin, programadora de la Temporada Cultural de l’Ajuntament de Vilafranca. I l’hem convidat per Parlar de la nova temporada d’arts escèniques de Vilafranca per al 2023/2024, que ja ha començat en el seu tram setembre/ gener amb una força èxit.

La temporada de setembre 2023 a gener 2024 d’arts escèniques de Vilafranca es va presentar i posar a la venda el passat mes de juliol i arriba aquest inici de temporada amb les entrades exhaurides per als espectacles Conspiranoia, Fitzroy, Instruccions per fer-se feixista i El lleó vergonyós. La compra d’entrades de la resta d’espectacles es pot fer en línia, a través de la web espectacles.vilafranca.cat i a la taquilla de Cal Bolet cada dijous de 6 a 8 de la tarda.

Per escoltar la conversa amb na Carla Sanmartin només cal que feu clic al play

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !