Trobada d’entitats culturals del Baix Penedès

Trobada d’entitats culturals del Baix Penedès post thumbnail image

Avui,ens fem ressó d’ un esdeveniment cultural destacat que se celebra al Baix Penedès, una regió rica en història i tradició. En el marc de les XXX Jornades d’Estudis Penedesencs, que aquest any se centren en l’associacionisme cultural al territori, l’Institut d’Estudis Penedesencs i el Consell Comarcal del Baix Penedès han unit esforços per organitzar la “Trobada d’entitats culturals del Baix Penedès.” Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper 28 d’octubre, a les 10 del matí, a la seu de la Lira Vendrellenca.

Per tal de conèixer aquesta trobada, hem parlat uns minuts amb Maria Peña, vocal de l’institut d’Estudis Penedesencs. Fes clic al play per escoltar l’entrevista.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !