Audiollegendes de la Vegueria del Penedès

Ampliem el nostre Catàleg Amb un Recull d’Audio-Llegendes de la Vegueria

Penedès Online, la plataforma en línia dedicada a la promoció i difusió de la cultura local, està encantat d’anunciar un nou apartat que captura l’esperit i la riquesa cultural de la Vegueria. A partir d’ara, els usuaris podran accedir a un enregistrament d’àudio de llegendes destacades de la vegueria, un testimoni viu de les històries que han marcat la història d’aquest territori.

El projecte s’ha iniciat amb un conjunt inicial de deu llegendes en format àudio que abracen temes i indrets diversos de la Vegueria. Aquestes narracions evocadores proporcionen una visió única de la cultura local i la seva herència. L’objectiu és anar ampliant aquest recull per tal de reunir un compendi complet de les llegendes que han estat transmeses a través dels anys.

El que fa especial aquest projecte és la seva obertura a la participació ciutadana. Penedès Online convida a tothom a compartir les seves pròpies llegendes locals, convertint així aquesta col·lecció en un reflex fidel de la riquesa cultural de la comunitat. Les aportacions poden ser enviades per correu electrònic a info@penedesonline.cat

Les llegendes s’han extret de llibres editats en paper i es poden trobar a les llibreries del nostre pais en format físic.

Els àudios es poden escoltar a www.penedesonline.cat/audio-llegendes i a més estaran disponibles en plataformes de podcast com Spotify, Ivoox, i altres canals, assegurant així que arribin a un públic més ampli.

Penedès Online enceta aquesta nova etapa amb l’esperança que aquest recull audíble de llegendes de la Vegueria sigui una oportunitat per connectar amb les arrels i la història de la regió, així com una font d’inspiració per a nous relats i tradicions que perduraran en el temps.

Fes còrrer la veu !