Anem a Tous per parlar amb Elisa Vidal

Anem a Tous per parlar amb Elisa Vidal post thumbnail image

Elisa Vidal, és una apassionada historiadora autodidacta i la presidenta de l’Associació dels Amics de Tous, una entitat dedicada a la recerca històrica del municipi. Elisa ha demostrat la seva dedicació a través de la publicació de dos llibres sobre la història oral dels avis de Tous, editats per Claret. i altres volums en que investiga i documenta la història de les masies de Tous, LA Roqueta i Fillol ebre altres indrets. A més a més de la seva contribució a la recerca, també ha explorat l’àmbit de la poesia, amb un llibre publicat.

La seva tasca adquireix una dimensió encara més especial en la recuperació de les llegendes locals. A través de diàlegs amb la gent gran del poble, Elisa ha recopilat relats que enriqueixen la nostra comprensió de la història i la cultura de Tous. El seu treball ha tingut un impacte important, i moltes de les històries i llegendes fascinants que ha reunit es poden escoltar a la secció d’audiollegendes de la nostra pàgina web. Amb Elisa Vidal, les veus del passat continuen ressonant i cobrant vida a través del seu dedicat treball de recerca i preservació.

Ha estat un plaer anar amb la nostra unitat mòbil fins a Tous, per conversar a la Plaça de l’Ajuntament amb la Elisa. Per escoltar l’entrevista, només cal que feu clic al play aqui a sota.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !