Ho tenim a tocar !! Penedesonline.cat

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

PenedesOnline.cat és una plataforma en línia que té com a objectiu principal promoure i difondre els esdeveniments culturals de la Vegueria del Penedès. Aquesta plataforma destaca especialment per les seves entrevistes en format podcast realitzades als responsables d'aquests esdeveniments culturals.

Les entrevistes tipus podcast són enregistraments d'àudio que es poden escoltar en línia o descarregar per escoltar posteriorment. A través d'aquest format, PenedesOnline.cat ofereix als seus usuaris l'oportunitat d'escoltar converses interessants i enriquidores amb els responsables dels esdeveniments culturals de la comarca del Penedès.

Amb aquesta proposta, PenedesOnline.cat es converteix en una plataforma valiosa per als amants de la cultura i les arts, oferint-los una finestra privilegiada per conèixer i explorar els esdeveniments culturals del Penedès d'una manera personal i dinàmica, a través de les veus dels seus propis organitzadors.

Vols més informació, o tens una entrevista ?  contacta a info@penedesonline.cat