Igualada Medieval

Igualada Medieval post thumbnail image

(Igualada, 16/07) Avui a Penedesonline.cat tenim l’oportunitat de parlar amb Dani Gonzàlez Director d’Anoia Patrimoni. Una empresa dedicada a conèixer, dinamitzar i posar en valor el patrimoni històric, cultural i arqueològic. de l’Anoia. Ens acompanya per parlar de la passejada guiada “Igualada Medieval“que tindrà lloc aquest diumenge a Igualada, amb l’objectiu de descobrir els orígens mil·lenaris de la ciutat i explorar els seus reconeguts edificis i elements patrimonials.
En aquesta passejada, es recòrren els carrers del nucli antic d’Igualada, on es troben alguns dels portals medievals, la ubicació de la mota defensiva que originà la ciutat i, també, la organització del mercat principal de la comarca de l’Anoia.

Escolta aqui l’entrevista que em fet a Dani Gonzàlez, Director d’Anoia Patrimoni

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !