Exposició d’il·lustracions de Lluís Cadafalch

Exposició d’il·lustracions de Lluís Cadafalch post thumbnail image

Avui a Penedesonline.cat parlem de l’exposició d’il·lustracions de Lluís Cadafalch, titulada “No haver-te conegut seria terrible…“, que s’inaugurarà el dijous 20 de juliol a les 20 h al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, com a part del cicle Paraules als Claustres.

L’exposició presenta 20 peces d’il·lustracions creades per Lluís Cadafalch, inspirades en versos de diversos poetes catalans contemporanis com Enric Casassas, Sònia Moll, Màrius Sampere, Dolors Miquel i Josep Pedrals, entre d’altres. Aquestes il·lustracions són una recopilació de micropoemes, frases petites o petits textos que es presenten en un format de 70×50 cm sobre paper, creant un mirall visual per als versos.

A penedesonline.cat hem conversat amb Lluís Cadafalch, l’il·lustrador i artista plàstic de Barcelona que ens portarà aquesta exposició. Cadafalch ha realitzat il·lustracions per a llibres il·lustrats, llibres de text, cartells i publicitat, i ha exposat en diferents galeries i esdeveniments artístics a Barcelona, Montreal, Belgrad i altres llocs. També ha participat en prestigioses fires d’art com “Lineart” a Gant, “Art Basel” a Miami Beach i “Art Chicago” a Chicago.

Fes clic al play per escoltar l’entrevista que l’hi hem fet. :

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !