La soledat de la pintura

La soledat de la pintura post thumbnail image

(Vilafranca fins 20/08) Aquest estiu, la capella de Sant Joan a Vilafranca, acollirà una fascinant exposició titulada “La soledat de la pintura“, una mostra artística que reunirà les creacions de dues talentoses artistes, Mireia Mateo i Alícia Marsans.

Amb el comissariat de Mireia Mateo, les seves obres establiran un diàleg poètic de formes compartides i silencis. L’exposició sorgeix com una oportunitat que el Programa d’Arts Visuals del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix a artistes de fora del territori per mostrar les seves peces i enriquir el panorama de la creació contemporània al país.

A penedèsonline.cat, hem conversat uns minuts amb Mireia Mateo, i aquesta és l’entrevista que l’hi hem fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !