18 objectes per descobrir. 160 anys de l’Ateneu Igualadí

18 objectes per descobrir. 160 anys de l’Ateneu Igualadí post thumbnail image

Avui contactem amb Mireia Claret, la presidenta de l’Ateneu Igualadí, per parlar de l’exposició “18 objectes per descobrir. 160 anys de l’Ateneu Igualadí,” que commemora els 160 anys d’aquesta entitat cultural. L’exposició, que es podrà visitar del 21 de juliol al 3 de setembre de 2023 a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pell d’Igualada, ens aproparà a aspectes inèdits i fascinants de la història de l’Ateneu, que és part integrant de la vida de la ciutat.

Fundada l’any 1863, l’Ateneu Igualadí ha estat un centre de formació cultural i professional, posant la cultura a l’abast de tothom. L’exposició compta amb el treball de l’equip organitzador: Pau Llacuna, M. Teresa Miret, Joan Pont i Mireia Claret, el disseny espai expositiu de Xavier Pelfort i el grafisme de Eulogi Domènech.

Feu clic per escoltar l’entrevista que hem fet a la presidenta de l’Ateneu Igualadí Mireia Claret

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !

Altres propostes