Duel de violoncels

Duel de violoncels post thumbnail image

(22/08) Avui a Penedesonline.cat parlem d’un concert de violoncels que promet ser una experiència musical única i inoblidable. Una proposta que ens convida a explorar la sonoritat del violoncel en un format poc convencional, en un entorn excepcional i amb dos grans intèrprets: Sveta Trushka i Mark Drobinski.
Des de les composicions majestuoses de Bach fins a la emotiva interpretació de la suite en re menor d’Enric Casals, aquest concert promet una experiència musical fascinant. A més, tindrem el plaer de gaudir del “Cant dels Ocells” com a cloenda d’aquesta actuació única.
Un concert organitzat per Rosa Vendrell qui ens explicarà més detalls sobre aquest concert excepcional que tindrà lloc el proper dimarts 22 d’agost. I abans d’acabar l’entrevista també conversarem uns minuts amb Sveta Trushka per coneixer una mica més que ens oferirà amb Mark Drobinski.

Fes clic per escoltar l’entrevista.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !