Nova temporada d’arts escèniques i visuals a Vilanova

Nova temporada d’arts escèniques i visuals a Vilanova post thumbnail image

Avui a penedesonline tenim el plaer de tenir amb nosaltres la Primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Teresa Llorens. Parlem de la nova temporada d’arts escèniques i visuals que promet un munt de propostes i emocions i per a tots els vilanovins i vilanovines.

La nova temporada, que va des del setembre fins al gener de l’any vinent, inclou onze espectacles d’arts escèniques incloent teatre, dansa i circ, onze concerts de música, set espectacles familiars, quatre exposicions, una programació estable de cinema i un conjunt d’activitats complementàries
Per escoltar l’entrevista que l’hi hem fet, només cal que feu clic al play

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !