Arts i Natura Festival a la masia d’en Cabanyes

Arts i Natura Festival a la masia d’en Cabanyes post thumbnail image

(7 i 8/10) Avui, a Penedès Online tenim el plaer de tenir amb nosaltres a Mònica Gallardo, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, per parlar sobre un esdeveniment que tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre a la Masia d’en Cabanyes, a Vilanova i la Geltru.

Amb l’ARTS I NATURA FESTIVAL, es planteja que la Masia d’en Cabanyes s’associï amb dues dimensions fonamentals: l’ART i la NATURA. En majúscules i minúscules, ja que aquesta casa té una profunda vinculació amb una família que professava un amor pel món artístic, la literatura, la pintura, la poesia i la creació en general. A través de l’ART, es busca que les persones que han viscut en aquesta masia ens expliquin la seva història a través del llegat que ens han deixat en forma de pintures, poemes i la construcció de la pròpia família. Al mateix temps, l’aspecte de la NATURA està present, ja que la Masia d’en Cabanyes es troba en un entorn natural protegit, recordant-nos els lligams entre els éssers humans i la terra, especialment en relació amb la producció agrícola, el vi i l’aiguardent.

L’ARTS I NATURA FESTIVAL és, per tant, una celebració que es configura amb la participació activa de lletres, paraules, música, contes i tallers, amb l’objectiu de proposar noves perspectives i activitats que uneixin i harmonitzin aquest viatge: Art, Natura i Festival.


Per escoltar l’entrevista que l’hi em fet, només cal que facis clic al play.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !