Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú

Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú post thumbnail image

El Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú promet ser una festa plena de cultura i activitats. Aquest any, el dia 23 d’abril, la rambla Principal, la rambla de la Pau i la plaça de les Neus seran escenaris d’una celebració plena de llibres, roses i artesania, amb 152 parades que obriran les seves portes des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre.

Entre les novetats d’aquest any destaca un espai de signatures d’autors locals, actuacions musicals i narració de contes. Hi haurà dos escenaris a la rambla Principal on es podrà gaudir de música en directe i a la plaça de la Vila, es realitzaran sessions de narració de contes per als escolars al matí i, a la tarda, es podrà assistir a la signatura de llibres d’autors i autores de la ciutat.

D’altra banda, les biblioteques municipals han preparat un programa d’activitats especial per a Sant Jordi. Destaca la participació dels autors locals, que tindran l’oportunitat de signar les seves obres a la plaça de la Vila. També s’organitzaran tertúlies literàries i es presentaran gravacions especials dels autors locals a la televisió i a les xarxes socials.

Una altra iniciativa destacada és la col·laboració amb l’EMAID per a la creació de la imatge identificativa de les parades, elaborada per l’alumnat de primer curs de Cicle formatiu de Grau Mitjà de Producte Gràfic Interactiu. Aquesta imatge serà utilitzada per identificar les parades i espais de l’esdeveniment.

Per als amants de la lectura, les biblioteques ofereixen un seguit d’activitats literàries durant el mes d’abril, com presentacions de llibres, lectures per a infants i trobades amb autors com Antoni Munné-Jordà.

Fes còrrer la veu !