El Mediterranean Guitar Festival 2024 creix a Sitges amb un cicle de guitarra flamenca

El Mediterranean Guitar Festival 2024 creix a Sitges amb un cicle de guitarra flamenca post thumbnail image

El Mediterranean Guitar Festival arriba a Sitges amb la seva cinquena edició, oferint una programació de 38 concerts que es duran a terme a l’ermita de Sant Sebastià i al Teatre Prado del 12 d’abril al 25 d’octubre. Amb la participació de més de 70 músics internacionals i catalans, incloent primeres figures de la guitarra, el festival ha ampliat la seva oferta amb l’addició de sis concerts més respecte a l’any passat i la creació d’un cicle de guitarra flamenca al Teatre Prado. Això permet oferir al públic una varietat d’estils i ampliar la seva experiència musical. El festival començarà amb el concert de Javier Gavara, qui interpretarà un Tribut a Paco de Lucía el 12 d’abril a l’ermita de Sant Sebastià. La programació inclou actes destacats com l’Orquestra de Guitarres de Barcelona, el guitarrista Rafael Aguirre, Celil Refik Kaya, la Camerata Venezia amb les ‘4 Estacions de Vivaldi’, Álvaro Toscano i diversos concerts de Javier Gavara. Les actuacions tindran lloc els divendres i dimarts a l’ermita, i els dissabtes i altres dates seleccionades al Teatre Prado, a les 21 hores.

Fes còrrer la veu !