El Museu Apel·les Fenosa inaugura l’exposició Atmosferes Futures

El Museu Apel·les Fenosa inaugura l’exposició Atmosferes Futures post thumbnail image


El Museu Apel·les Fenosa ha inaugurat l’exposició Atmosferes Futures el passat dissabte 20 d’abril. Aquesta mostra uneix el patrimoni del museu amb propostes d’art contemporani, celebrant el 125è aniversari del naixement de l’escultor.

Amb un enfocament innovador, Atmosferes Futures planteja una mirada cap al futur de l’obra de Fenosa. L’exposició es desenvolupa a la Casa del Portal del Pardo, seu de la Fundació Apel·les Fenosa al Vendrell, que permet incloure el jardí i el porxo de la primera planta en el recorregut.

Els temes centrals de l’exposició aborden qüestions com el canvi climàtic, la metamorfosi dels cossos, les guerres i la intel·ligència artificial. Tots ells convergeixen en el temps, destacant els salts quàntics en la peça de Perejaume.

L’exposició estarà oberta fins al 13 d’octubre de 2024.

Fes còrrer la veu !