Concert de Judit Neddermann al Musicveu

Concert de Judit Neddermann al Musicveu post thumbnail image

Actualització:
L’organització del Festival Solidari Musicveu informa que el concert de la Judit Neddermann previst a les caves Oriol rossell el diumenge 28 d’abril a les 18h, es trasllada al 15 de juny a les 20 h i se seguirà celebrant en la mateixa ubicació, les caves Oriol Rossell a Sant Marçal. La previsió meteorològica adversa prevista per aquest cap de setmana ha obligat l’organització del festival a fer el canvi de data per garantir el desenvolupament de totes les activitats previstes durant l’esdeveniment i tanmateix per la
seguretat dels artistes i assistents.
Les persones que hagin adquirit entrades, tant al concert, com en realitzar la visita al celler i al Musictast previst després de l’actuació rebran un correu del festival personalitzat amb les indicacions a seguir.

———————————————————————————————————————-

El Festival Solidari Musicveu presenta Judit Neddermann al Celler Oriol Rossell a Sant Marçal el diumenge 28 d’abril a les 19h. Presentarà el seu cinquè disc, LAR, amb Nacho Melús i Nerea Pozo. Aquest disc celebra les arrels de Neddermann i l’acompanya la seva banda habitual. Les influències brasilera i ibèrica es reflecteixen en un conjunt de cançons alegres i naturals.

Neddermann és coneguda per la seva veu versàtil, que abraça diversos estils com el pop, el folk i el jazz. A més, estrenarà una nova cançó dedicada als malalts d’ELA en aquest concert.

La música de Neddermann es podrà gaudir als jardins del celler Oriol Rossell. L’experiència Musicveu inclou una visita a les caves i l’experiència gastronòmica MUSICTAST by Oriol Rossell.

El calendari de Musicveu continua amb altres actuacions a la Masia Torreblanca i a Llopart al llarg del mes de maig.

Les entrades es poden adquirir a www.musicveu.cat i a la taquilla Fòrum Berger.

Aquesta edició del Festival Solidari Musicveu recolza la investigació de l’ELA en col·laboració amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i l’Associació Catalana d’Afectats d’ELA (Penedès-Garraf), destinant els beneficis a l’Hospital de Bellvitge.

Fes còrrer la veu !