🎶 El Festival Udaeta torna al Castell de Ribes per consolidar la música d’arrel ibèrica

🎶 El Festival Udaeta torna al Castell de Ribes per consolidar la música d’arrel ibèrica post thumbnail image


🎶 El Festival Udaeta torna al Castell de Ribes per consolidar la música d’arrel ibèrica

La fusió de ritmes flamencs amb la improvisació del jazz és la nova proposta que presentarà Marc Miralta en el marc del Festival Udaeta de Sant Pere de Ribes: serà el primer concert que oferirà el reconegut baterista i vibrafonista de Jazz d’ençà del seu primer CD. Flamenco Vibes és una nova idea basada en la tradició que arriba divendres 24 de maig al Pati del Castell.

Una altra proposta és la guitarra espanyola de Pol Sánchez, que capitanejarà el concert que oferirà juntament amb la veu d’Inma Ortiz, una de les veus més personals de l’escena catalana i que quan s’ajunta amb el guitarrista ens aconsegueixen apropar a la música d’arrel ibèrica, de tocs flamencs i amb pinzellades orientals.

El tret de sortida del festival Udaeta, el 18 de maig, coincidirà amb la Nit dels Museus convidant al solista de piano Santi Escura perquè interpreti algunes improvisacions mentre el públic visita l’entorn del Castell de Ribes.

El festival també comptarà enguany amb la projecció del documental «Conxita Badia no existeix»; la projecció de la vida de la cantatriu anirà acompanyada dels músics Jordi Torrens i Miquel González, interpretant noves versions de les músiques que hauran sonat durant el documental.

El festival Udaeta de Sant Pere de Ribes celebra enguany la seva quarta edició, amb programació els dies 18, 24, 25 i 26 de maig i consolidant la música d’arrel ibèrica al municipi. 🎵
https://festivaludaeta.com/

Fes còrrer la veu !