El nou Vinseum obrirà parcialment el Dia Internacional dels Museus, el proper 18 de maig.

El nou Vinseum obrirà parcialment el Dia Internacional dels Museus, el proper 18 de maig. post thumbnail image

El nou Vinseum obrirà parcialment el Dia Internacional dels Museus, el proper 18 de maig. En aquesta primera obertura, es podrà accedir a la planta baixa, que inclou l’espai d’acollida i benvinguda al visitant. Aquesta àrea, d’uns 1000 metres quadrats, està connectada amb el Palau Reial i és d’accés lliure des del carrer.

El director de Vinseum, Xavi Fornos, destaca que aquesta obertura donarà als visitants un tast del que podran esperar a l’octubre, quan es inaugurarà oficialment tot l’edifici. Els visitants podran gaudir d’un nou punt d’informació i venda d’entrades, així com explorar la nova botiga del Vinseum i ‘La Plaça del Vi‘, una zona d’exposició innovadora que destaca la tradició vinícola de Catalunya.

Una de les novetats és que l’entrada principal al museu serà ara la del nou edifici, marcatge una evolució significativa. A més, aquests esdeveniments són part d’una celebració més àmplia que inclou visites guiades, una exposició temporal sobre la història local i fins i tot un concert de jazz. Vinseum, com a museu del vi més antic d’Europa, és una part integral de la cultura i la identitat de Vilafranca.

Fes còrrer la veu !