En Veu Alta celebra la narració oral amb diverses i enriquidores propostes

🎤📚

El festival En Veu Alta, que celebra la seva vintena edició al Penedès, continua enaltint la narració oral amb una àmplia gamma d’activitats per a tot tipus de públics. Vilafranca ha estat l’escenari de diverses de les activitats programades.

Aquest dimecres al vespre, l’auditori del Vinseum va acollir l’espectacle de Fina Rius titulat ‘Solitud a Stromboli’. Aquesta proposta, que combina elements de conferència i teatre, ofereix una anàlisi comparativa entre la gran novel·la de Víctor Català i l’emblemàtica pel·lícula de Roberto Rossellini, considerada com l’inici del cinema modern.

L’EVA també ha arribat a les escoles amb diverses activitats. Aquest dimecres a la tarda, Berta Rubio de la companyia Laberta Delpoblet va presentar ‘Dones científiques’ a l’escola Mas i Perera. Aquesta sessió dinàmica i participativa va explorar els descobriments de grans dones científiques com Rosalind Franklin i Jane Goodall.

D’altra banda, la narradora Eva Andújar va presentar divendres a l’escola Baltà i Elias el seu espectacle ‘Roba Estesa’, una sessió que inclou contes tradicionals, endevinalles, tirallongues i llibres àlbums.

Tot i que aquesta activitat estava destinada al públic familiar, Eva Andújar explica històries per a tot tipus de públics amb passió i enginy.

En Veu Alta continua oferint una gran varietat de propostes per a tota mena de públics. Per consultar el programa complet, podeu visitar el web www.enveualta.com. 🎤📚

Fes còrrer la veu !