Igualada es prepara per a la XXII Trobada de Gegants

🎉✨ Igualada es prepara per a la XXII Trobada de Gegants ✨🎉

S’apropa un dels esdeveniments culturals més esperats de l’any a Igualada! La XXII Trobada de Gegants promet ser una celebració única plena de tradició, diversió i unió comunitària. Aquest emocionant encontre tindrà lloc el proper 29 de juny de 2024 a la emblemàtica Plaça dels Porcs, ubicada als barris de Santa Caterina, Carme i Travessies.

A partir de les 17:30 hores, els espectadors podran gaudir d’un desfilada extraordinari protagonitzat per gegants de diverses localitats. Organitzada per Bisbalet Igualada amb el suport de l’Ajuntament i el recolzament de nombroses entitats i empreses locals, aquest esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració de tota la comunitat.

Dins del marc de la XXII Trobada de Gegants, se celebren les Jornades Jaume Bisbal, commemorant el 120è aniversari del naixement de Jaume Bisbal, conegut afectuosament com “el Bisbalet”. Aquestes jornades ofereixen un programa variat d’activitats des del 15 de juny fins al 4 de juliol de 2024.

🗓️ Agenda de la Trobada:

Dissabte, 29 de juny:

  • 18:00 h: Plantada de les colles geganteres a la Plaça dels Porcs, amb participació de gegants de diverses localitats.
  • 18:30 h: Inici del cercavila pels carrers d’Igualada, passant per punts emblemàtics com la Plaça del Retir, el carrer Sant Magí i finalitzant a la Plaça de l’Ajuntament amb una exhibició de balls de lluïment.
  • 20:00 h: Arribada a la Plaça de l’Ajuntament i balls de lluïment.

Dijous, 4 de juliol:

  • 20:00 h: Acte de memòria “Jaume Bisbal i la Festa Igualadina del s.XX” a càrrec de Perejaume Ferrer i Marcel·lí J. Valls, a la seu d’Òmnium Cultural Anoia (C/ Santa Maria, 12). Aquesta xerrada repassarà la figura de Jaume Bisbal i l’evolució de la festa a Igualada.

La Trobada de Gegants és una celebració que uneix diferents generacions, reforçant el sentiment de comunitat. Amb la seva majestuositat i presència imponent, els gegants ompliran de color i alegria els carrers de Santa Caterina i d’Igualada, creant una experiència inoblidable per a tots els assistents.

No et perdis aquest esdeveniment que celebra la cultura i la tradició d’Igualada! Uneix-te a la màgia de la XXII Trobada de Gegants i viu moments inoblidables en companyia de familiars i amics. 🎉✨

Fes còrrer la veu !