Clarence Bekker Band torna al Musicveu amb totes les entrades exhaurides!

Clarence Bekker Band torna al Musicveu amb totes les entrades exhaurides! post thumbnail image

Un concert ple de ritme i energia que se celebrarà al celler Jean Leon.

Un concert ple de ritme i energia que se celebrarà al celler Jean Leon.

📅 Dissabte 29 de juny
🕣 20:30 hores
📍 Celler Jean Leon, Penedès

Clarence Bekker i la seva banda oferiran una actuació envoltada de vinyes al cor del Penedès. Clarence Bekker, cantant de música negra, fusiona estils com jazz, soul, rock, reggae, disc i dansi. Les seves cançons, caracteritzades per sons propis, una veu amb molta personalitat i lletres íntimes però ballables, arriben a l’ànima de tothom.

Amb una veu profunda, magnètica i vibrant, Bekker dignifica el repertori dels grans mestres del soul, funk i pop. En la seva llarga trajectòria, ha tocat amb bandes com Swinging Soul Machine i ha enregistrat una versió de “Stand by Me” amb milions de reproduccions a la xarxa.

Un concert vibrant per gaudir de la veu en directe de Bekker, ballar i cantar les seves cançons plenes de vitalitat, energia i bon rotllo!

Membres de la banda:

  • Clarence Bekker, Veu
  • Arecio Smith, Teclats
  • Francisco Guisado “Rubio”, Guitarra
  • Charlie Moreno, Baix
  • Carlos López, Bateria
  • Leo Torres, Trompeta
  • Pol Padrós, Saxo
  • Roberto Alberca, Saxo

Durant l’actuació, hi haurà servei de tast de vins del celler Jean Leon i una visita guiada al celler per completar l’experiència musical.

Pròxima actuació al Musicveu: El 7 de juliol, el Musicveu es trasllada a Vilanova i la Geltrú a l’Espai Far per oferir un concert molt mariner amb Les Anxovetes, un grup íntegrament format per veus femenines que oferiran un repertori d’havaneres clàssic i tradicional.

Vessant solidari del Musicveu: En aquesta desena edició del Festival Solidari Musicveu, “Fem música solidària per a la cura de l’ELA” donarà suport a la investigació per la cura de l’ELA. Els beneficis es destinaran als equips d’investigació de l’ELA de l’Hospital de Bellvitge.

Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar, es poden fer donatius fila de la zero amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.

Fes còrrer la veu !