Cristina Moriano presenta la seva nova col·lecció d’art amb tècniques mixtes i collages

Cristina Moriano presenta la seva nova col·lecció d’art amb tècniques mixtes i collages post thumbnail image

L’artista Cristina Moriano presenta un conjunt de vint composicions, totes elles obres realitzades amb tècniques mixtes i collages, sobre suports rígids de paper. L’objectiu de Moriano és que les seves obres brotin el diàleg, equilibrant-se en fràgils i subtils espais, mantenint-se dins del seu propi llenguatge.

Les seves composicions es caracteritzen per paraules que sorgeixen espontàniament, expressant sentiments i tendreses. Aquestes paraules reflecteixen el fet de sentir, estimar i percebre la natura, permetent que floreixi el silenci en les seves obres. Aquests pensaments espontanis són les fonts de la seva inspiració.

DATES I LLOC:
Del 28 de juny fins al 28 de juliol de 2024
Sala dels Trinitaris

HORARI:

  • De dimecres a divendres de 17 a 20h.
  • Dissabtes de 18 a 20h.
  • Diumenges de 12 a 14h.
Fes còrrer la veu !