Inauguració de l’exposició “Lau: l’artista que no va poder ser”

Inauguració de l’exposició “Lau: l’artista que no va poder ser” post thumbnail image

“Lau (1904-1939). L’artista que no va poder ser” és una exposició que recorre l’obra artística d’Estanislau Vallverdú Villalonga, conegut com Lau. La mostra inclou material documental i personal de l’artista, així com un àmbit dedicat a la seva militància política i als darrers anys de la seva vida, marcats per la Guerra Civil.

Estanislau Vallverdú Villalonga (Vilanova i la Geltrú, 30 d’octubre de 1904 – Oia, 4 d’abril de 1939), conegut amb el sobrenom de Lau, va ser un destacat activista cultural a la Vilanova dels anys trenta. Destacà com a dibuixant d’humor, caricaturista, actor i director d’escena en el teatre amateur, formant part d’una elit cultural compromesa amb els valors republicans. La seva mort al camp de concentració d’Oia, a les darreries de la Guerra Civil, va truncar la carrera d’un talentós jove, convertint-lo en l’artista que no va poder ser.

No us perdeu aquesta oportunitat única de descobrir l’obra i la història de Lau, un artista i activista cultural de gran rellevància a la Vilanova dels anys trenta.

Fes còrrer la veu !