Desfolca’t: Festival de música tradicional de Calaf

Desfolca’t: Festival de música tradicional de Calaf post thumbnail image

DesFolCat

El desFOLCa’t , Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf és un festival de gran qualitat i amb una important afluència de públic, que fomenta la presència de la música d’arrel i tradicional en els actes festius de la població i ja és un referent a Catalunya d’aquest tipus de formacions musicals.

El Festival va néixer l’any 1992 com una trobada d’acordionistes i amb la finalitat de potenciar l’acordió diatònic, tocat antigament en els balls de muntanya. Al llarg dels anys ha anat evolucionant i canviant fins arribar al seu format actual. L’associació que organitza el desFOLCa’t! ha rebut el Premi Altaveu (2006) i el Premi al Compromís Cultural Òmnium Cultural de l’Anoia (2008). (+info aqui)

Em parlat amb N’Anna Suarez, membre de l’equip de l’organització, i aquesta és l’entrevista que l’hi hem fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !