III Cicle de tastos d’escumosos

III Cicle de tastos d’escumosos post thumbnail image

(St Sadurní, 6,13, i 20/07) Arriba la tercera edició del Cicle de tastos d’escumosos que tindran lloc al Pati de Can Guineu. Aquest cicle, que celebra la seva tercera edició, s’ha consolidat com una de les activitats més destacades de l’estiu a la zona.

L’espai escollit per a aquestes experiències úniques és Can Guineu, un lloc d’interès patrimonial i històric al centre de Sant Sadurní, amb una gran influència en la història vitivinícola del poble i del Penedès.

Amb tres tastos programats, cadascun amb una temàtica diferent, Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, serà l’encarregat de conduir aquestes sessions i de presentar els vins espumosos que es tastaran. A més, comptaran amb la participació dels enòlegs o representants dels cellers, que explicaran tots els detalls i secrets dels seus productes mentre els participants els gaudeixen en tast.

Hem parlat uns minuts amb Xavier Roig, i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !