Festival de dansa contemporània “Vaivé”

Festival de dansa contemporània “Vaivé” post thumbnail image

(Sant Pere, 14-16/07) Avui a Penedesonline.cat tenim l’oportunitat de parlar amb Dolors Guirado, membre de l’equip organitzatiu del Festival Vaivé a Sant Pere de Ribes. Aquest festival de dansa contemporània, en la seva tercera edició, és un esdeveniment inclusiu que acosta i fa accessible la dansa a tothom, mentre posa en valor el patrimoni natural i arquitectònic del poble de Sant Pere de Ribes. (+info aqui)

Durant 3 dies, el festival ens transporta al plaer de gaudir, deixant-nos endur pel moviment i les emocions. Dolors Guirado tal com us deiem forma part de l’organització en aquest festival que fusiona art, cultura i patrimoni.

Hem conversat una estona amb ella, i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !