Vespres d’estiu al castell d’Olèrdola

Vespres d’estiu al castell d’Olèrdola post thumbnail image

( 29/07 i 05/08) El Museu d’Arqueologia de Catalunya a Olèrdola, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olèrdola i la Diputació de Barcelona, ofereix una experiència cultural i turística única amb la cinquena edició dels “Vespres d’Estiu al Conjunt Monumental d’Olèrdola“.

Aquesta proposta, sota la coordinació de Núria Molist Capella, Coordinadora del Museu Arqueològic de Catalunya-Olèrdola, convida a la descoberta del patrimoni històric i arqueològic d’Olèrdola, envoltada per un idíl·lic paisatge de vinyes, colorides postes de sol i a través d’un programa ric en activitats com ara visites comentades, tast enològic, música en viu, observació astronòmica i un espectacle immersiu sensorial entre llums i colors. que tindà lloc aquest 29 de juliol i 5 d’agost.

Hem volgut conèixer més coses sobre aquesta activitat parlant amb Nuria Molist, i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !