Rutes Artesanes de Catalunya

Rutes Artesanes de Catalunya post thumbnail image

A Pendesonline.cat, contactem amb Xavier Villas, responsable de l’Àrea d’Artesania del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), de la Generalitat de Catalunya, per parlar d’una iniciativa molt interessant que ha estat presentada fa uns dies a l’Arboç. Es tracta de les Rutes Artesanes de Catalunya, una proposta de promoció artesanal, cultural i turística que ens permet descobrir els valuosos tresors artesans que es troben repartits per tot el territori.
Aquest projecte, que compta amb una guia digital en el web www.rutesartesanes.cat, engloba actualment nou itineraris que abasten diverses zones geogràfiques de Catalunya. Les rutes ofereixen als visitants l’oportunitat de descobrir museus, centres d’interpretació i tallers d’artesania, a més de gaudir del paisatge, la gastronomia i activitats artesanals i lúdiques pròpies de cada territori.

Hem parlat amb Xavier Villas, i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !

Altres propostes