Visites Guiades al parc Prehistòric de Capellades

Visites Guiades al parc Prehistòric de Capellades post thumbnail image

Avui, a penedesonline.cat contactem amb Raül Bartrolí Isanta, Tècnic de Patrimoni Arqueològic de l’Ajuntament de Capellades, per tal de descobrir les visites guiades que es realitzaran al NEAN-Parc Prehistòric de Capellades.

Aquest espai, situat a l’àrea coneguda com Cinglera del Capelló, alberga una valuosa riquesa geològica, paisatgística i arqueològica amb una vintena de jaciments de diverses èpoques.

Amb l’objectiu de protegir i posicionar aquest patrimoni i convertir Capellades en un centre de divulgació prehistòrica, el parc ofereix una experiència turístico-cultural única, a on es visitarà “L’abric Romaní

L’Abric Romaní forma part del NEAN-Parc Prehistòric de Capellades, que recull una vintena de jaciments en total, i actua com a centre de divulgació de la prehistòria i potenciació del turisme cultural.

Escolteu la conversa que em mantingut amb en Raül Bartrolí fent clic al play

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !


Fes còrrer la veu !