Mercat de les lletres a Igualada

Mercat de les lletres a Igualada post thumbnail image

(30/09) El pròxim 30 de setembre, la Biblioteca i la plaça de Cal Font d’Igualada es convertiran en un encontre literari entre autors, lectors, famílies i persones de totes les edats. Un esdeveniment que celebra la dotzena edició del Mercat de Lletres d’Igualada, un dia dedicat a compartir la passió per la lectura. Aquest any, destaca la col·laboració especial dels divulgadors literaris de #elreductecatalà i la revista digital Narranacion, que contribuiran a enriquir les discussions sobre els hàbits lectors i el foment de la lectura. Podeu veure el el programa d’activitats aqui: Programa

Hem parlat amb la directora de la biblioteca Central d’Igualada, Montse Lobato, i per escoltar l’entrevista només cal que facis clic al play.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !