XIII lectura compartida i encadenada de poesia amb un homenatge a Víctor Balaguer

XIII lectura compartida i encadenada de poesia amb un homenatge a Víctor Balaguer post thumbnail image

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) organitza la tretzena edició de la lectura compartida i encadenada de poesia, dedicada a homenatjar Víctor Balaguer i Cirera en el seu 200è aniversari. Aquest esdeveniment, que se celebrarà el 27 d’abril a les 11h a la Masia d’en Cabanyes, se centra en destacar el llegat cultural i polític del reconegut poeta. Durant la jornada, es realitzaran lectures poètiques a càrrec de distingits membres del món literari, acompanyades d’una selecció musical curada per l’Associació musical Eduard Toldrà. A més, es farà una lectura lliure i voluntària de poesia, obrint les portes a la participació del públic. Per assistir a aquesta jornada en homenatge a la poesia, es requereix confirmar assistència enviant un correu electrònic a masiadencabanyes@ccgarraf.cat.

Fes còrrer la veu !