La cantant kurda Aynur Dogan, cap de cartell del FIMPT de Vilanova

La cantant kurda Aynur Dogan, cap de cartell del FIMPT de Vilanova post thumbnail image

El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú (FIMPT) presenta la seva 43a edició amb una destacada presència internacional i nacional. La cantant kurd Aynur Dogan, coneguda per fusionar la música tradicional kurda amb elements contemporanis, encapçala el cartell, portant un missatge reivindicatiu sobre el patiment del poble Kurd a través de les seves cançons. A més, el cantautor italià Antonio Castrignanò i el cantautor valencià Pep Gimeno ‘Botifarra’ també hi participen, oferint una variada mostra de música popular europea. El festival, que se celebra del 11 al 14 de juliol, inclou diverses ubicacions a Vilanova i la Geltrú, oferint una àmplia gamma d’actuacions que van des de la música flamenca fins a la fusió de gralla i cobla.

Fes còrrer la veu !