El Mediona-Riudebitlles, la vida d’una vall.

El Mediona-Riudebitlles, la vida d’una vall. post thumbnail image

Aquest dijous 18 al vespre, les instal·lacions del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca, han estat l’escenari de la presentació del llibre “El Mediona-Riudebitlles, la vida d’una vall“.

L’alcalde de Sant Quintí de Mediona i representants de diverses entitats culturals com l’Associació d’Estudis Penedesencs, l’Associació d’Estudis Culturals i Científics de Mediona, i el Grup de Recerques Històriques de Sant Pere de Riudebitlles, han protagonitzat l’acte. El president del Consell Comarcal del alt Penedès, Xavier Lluch, també ha compartit unes paraules amb el nombros públic assistent. L’esdeveniment ha culminat amb un aperitiu amb cava, brindant per aquesta obra editada per l’editorial penedessenca Andana, que ofereix una visió detallada i captivadora de la riquesa cultural i històrica d’aquesta vall emblemàtica.

Escolteu una breu entrevista al president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès Xavier LLuch

I aqui podeu escoltar les paraules de Ramon Nadal, de l’editorial Andana

Fes còrrer la veu !