Cap de setmana de cultura popular al Garraf amb diferents propostes

Cap de setmana de cultura popular al Garraf amb diferents propostes post thumbnail image

Aquest dissabte, la Setmana Cultural de Cubelles acull la 4a trobada de gegants, capgrossos i bèsties infantils del Cubell, una festa oberta a tothom. La jornada comença a les cinc i quart de la tarda amb una animada cercavila encapçalada pel Gegantó Llúpol Quintet. A les vuit del vespre, l’Agrupació de Balls Populars prendrà el relleu amb la tradicional cercavila de Balls Blancs.

A Vilanova i la Geltrú, a les set de la tarda, es desvetllarà el cartell de la propera Festa Major de la ciutat, una obra de la jove artista Claudia Portolés. L’acte, que se celebrarà a la plaça de la Vila, comptarà amb la presència dels entrañables gegants i mulasses.

Les Roquetes celebren un esdeveniment molt especial: el 25è aniversari del Ball de Diables Els Diabòlics amb un correfoc a les nou i quart del vespre. La cita reunirà les colles que van participar en la seva primera actuació el 1999: els Balls de Diables de Les Roquetes, Ribes i Vilanova i la Geltrú.

Pel que fa als castells, els Bordegassos de Vilanova portaran el seu art fins a Madrid, on participaran en una emocionant diada castellera dissabte a la tarda a la plaça Espanya. Al Garraf, els aficionats als castells tindran una altra oportunitat diumenge al migdia a Sitges, a la Cap de la Vila, amb la presència destacada de la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Sants.

Fes còrrer la veu !