L’espectacular grup Men In Swing Big Band actua dissabte 4 de maig a les 20h al Musicveu

L’espectacular grup Men In Swing Big Band actua dissabte 4 de maig a les 20h al Musicveu post thumbnail image

El grup Men In Swing Big Band actuarà al Musicveu dissabte 4 de maig a les 20h amb sorpreses emocionants. La actuació inclourà Laia Molins, solista balladora de claqué, i la parella guanyadora del campionat del món de Lindy-Hop, Héctor Artal i Sònia Ortega.

A més, el Festival Musicveu ofereix l’oportunitat de visitar la Masia Torreblanca. Originaris de la comarca d’Osona, Men In Swing són experts en l’estil clàssic i popular del jazz, el swing. El grup, nascut el 2014, ofereix un espectacle per a tots els públics amb una posada en escena vibrant que captura l’essència del swing.

Enguany, en el seu deu aniversari, Men In Swing es converteixen en una big band per a l’actuació al Musicveu, oferint una experiència musical amb una posada en escena elegant i una narrativa envoltada del swing.

Al concert, que se celebrarà als jardins de la Masia Torreblanca a Olèrdola, es habilitaran espais per ballar i moure’s. El Festival Musicveu també ofereix la possibilitat de participar en un Taller de Swing amb Héctor Artal i Sònia Ortega abans del concert.

Veniu a gaudir dels ritmes més alegres i sensorials en un entorn immillorable entre vinyes al Penedès! Les entrades estan disponibles a www.musicveu.cat i a taquilla Fòrum Berger.

Fes còrrer la veu !