Firart 2024 obre convocatòria i consolida el format multidisciplinari

Firart 2024 obre convocatòria i consolida el format multidisciplinari post thumbnail image

🎨 El Firart obre la convocatòria d’artistes per aquest 2024. Es tracta d’una tercera edició, que consolida el nou format multidisciplinari impulsat l’any 2022 per la nova direcció, integrada per la il·lustradora Cristina Gallardo, la joiera Joana Salvadó i la periodista Joana Sadurní.

Com en les darreres ocasions, el Firart 2024 busca quaranta artistes que presentin obres de pintura, dibuix, escultura, ceràmica, joieria artística i fotografia. La mostra també seguirà la mateixa línia dels darrers dos anys, apostant per un sorteig de 40 obres cedides pels 40 artistes, enlloc de la subhasta de l’etapa anterior. Tothom qui hi vulgui participar, podrà comprar unes butlletes que destinaran tots els seus beneficis a la Festa Major de Vilafranca.

“Aquest 2024 la fira artística tindrà lloc del 22 al 31 d’agost i s’incorpora sota el paraigua de la Fundació de la Festa Major. Des dels seus inicis, dècades enrere, el Firart sempre ha col·laborat amb la Festa Major, i des d’aquest 2024 comptem amb la implicació directa de la Fundació de la Festa Major, transformant el vessant privat del projecte, que hi havia fins ara.”

Col·laboracions i vincles amb el Firart La Fundació Pinnae continuarà col·laborant amb el Firart amb el Premi Pinnae a la millor col·lecció, que consisteix en la possibilitat d’exposar de manera individual al Fòrum Berger Balaguer l’any 2025. En les edicions anteriors, els guanyadors del Premi Pinnae van ser Manel Atserà el 2022 i Júlia Ríos el 2023, que exposarà les seves peces del 28 d’agost al 29 d’octubre d’aquest 2024.

Convocatòria 2024 El Firart 2024 obre convocatòria des del dissabte 27 d’abril fins al 19 de maig. Les persones interessades a participar-hi podran consultar les bases a la pàgina web www.firartvilafranca.cat i al perfil d’instagram @firartvilafranca i enviar el seu portafoli i material necessari a l’adreça de correu electrònic info@firartvilafranca.cat. La fira seleccionarà 40 artistes, donant prioritat als artistes locals i també buscant un equilibri d’edats, disciplines i innovació en les propostes. Consulteu les bases de la convocatòria (pdf)

El Firart accepta obres de pintura, dibuix, escultura, ceràmica, joieria artística, fotografia i altres disciplines que puguin exposar-se i vendre en petit format. La intenció de l’organització és que cada any es vegi una evolució en les propostes diverses i originals dels artistes, fent del Firart un espai canviant i dinàmic. 🖼️

Fes còrrer la veu !