El Festival Terramar amplia la seva oferta amb el cicle Imprescindibles 2024

El Festival Terramar amplia la seva oferta amb el cicle Imprescindibles 2024 post thumbnail image

Aquest estiu, el Festival Terramar s’amplia amb el cicle Imprescindibles 2024, oferint 22 propostes de música i dansa a l’escenari Village del 24 de juliol al 9 d’agost. Organitzat per l’Ajuntament de Sitges, aquest cicle aposta pel talent local amb una programació diversa que inclou 7 concerts, 11 sessions de DJ i 4 espectacles de dansa.

Dansa a l’escenari Village

Del 24 de juliol a l’1 d’agost, l’escenari Village acollirà espectacles de dansa. El Grup Sènior Esplai de Dansa Casino Prado obrirà el cicle amb “Art i moviment”, una fusió de clàssic, contemporani i jazz. “La Divina”, de la companyia Las Dueñas del Balón, explorarà la tecnologia i la connexió en l’era digital inspirant-se en la “Divina Comèdia”. Castaguitar presentarà “Moments”, un espectacle de dansa espanyola amb guitarra i castanyoles, mentre que Collective Dansa Studio oferirà “Join the collective”, una vibrant fusió d’estils urbans.

Música per a tots els públics

A partir de les 20.45 h, després de les sessions de DJ, el Village s’omplirà de música amb una àmplia varietat d’estils. El 2 d’agost, Glòria i Oriol inauguraran els concerts amb versions de pop-rock i altres èxits. Kitkat, un grup de joves ribetans, oferirà un repertori variat el 3 d’agost, mentre que Ina Mú submergirà els assistents en la música popular brasilera el 4 d’agost.

El 6 d’agost, OMEGA dB, alias del ribetà Adrián Gázquez, portarà la seva electrònica. Daniel Villar, cantant de flamenc fusió, presentarà el seu treball el 7 d’agost, mentre que Dos ombres perfectes & RIA oferiran pop-rock electrònic el 8 d’agost. Per tancar el cicle, el 9 d’agost, Pilar Mena presentarà “Mangata”, el seu primer àlbum d’estudi, amb música mediterrània i lletres poètiques.

Entrades i descomptes

L’entrada al Village està inclosa per als que ja tinguin una entrada per a un concert de l’Auditori. Per a la resta, les entrades per al cicle Imprescindibles 2024 es poden adquirir a partir del 21 de juny al web de Cultura Sitges (culturasitges.cat/entrades) o a les taquilles del Festival el mateix dia de les actuacions.

Preu entrada general: 5 €

Descomptes disponibles:

  • Venda anticipada: – 15%
  • Carnet Jove (fins a 25 anys): – 50%
  • Carnet Blau+ i S: 40% i gratuït, respectivament
  • “Implica’t a Sitges”: gratuït
  • Infants fins a 11 anys: gratuït
Fes còrrer la veu !