El Vijazz 2024 estrenarà una carpa per a la Fira de Vins i Caves a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès

El Vijazz 2024 estrenarà una carpa per a la Fira de Vins i Caves a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès post thumbnail image

El Vijazz 2024 estrenarà una carpa de 1.200 metres quadrats que acollirà la Fira de Vins i Caves a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, del 5 al 7 de juliol. L’espai inclourà zones ‘chill out’, taules altes, bótes i una decoració especial per crear un ambient integrat.

La gastronomia i la música també seran protagonistes amb una zona de ‘food trucks’, un escenari amb actuacions musicals i espais dissenyats per gaudir del tast. A més, s’organitzarà un cicle de tastos i maridatges a El Casal – Societat La Principal, on els vins i caves del Penedès es maridaran amb formatges, sushi, ibèrics, pastissos de formatge i canelons. La DO Penedès i la DO Cava també celebraran tastos especials.

Com ja és tradicional, el dia abans de la inauguració oficial del Vijazz, l’Escenari Principal acollirà l’Enojazz. Enguany, les big bands de l’EMM Dolors Calvet actuaran amb el cantant, compositor i productor Alex Dee. Aquest concert es maridarà amb una selecció de vins de la Família Torres.

El Vijazz 2024 torna amb dues iniciatives reeixides de l’any passat:

  • Diumenge 7 de juliol: El Centre de Dia Jaume Nicolàs acollirà el Cicle Nous Talents, una col·laboració amb l’ESMUC que permetrà gaudir de la virtuositat d’estudiants d’aquest prestigiós centre.
  • Nits de divendres i dissabte: La Societat La Principal – El Casal serà l’escenari del ViOFFjazz, una proposta de música electrònica per acostar el festival a nous públics.

Un altre escenari icònic del Vijazz és el Claustre de Sant Francesc, on tindrà lloc el cicle Elles i el Jazz. De divendres a diumenge, podreu gaudir de:

  • Marina Vallet Quintet: Jazz elèctric d’autor.
  • Èlia Lucas Quartet: Projecte íntim i finalista dels darrers Premis Enderrock.
  • Lucía Rey Trio: Polifacètica artista, pianista i compositora.
Fes còrrer la veu !