Exposició ” Les masies de Mediona”

Exposició ” Les masies de Mediona” post thumbnail image

Avui anem cap a Mediona per parlar amb Marçal Diaz, membre de la Junta de Govern de l’Associació d’Estudis Científics i Culturals de Mediona (AECCM), (+info) historiador, especialitzat en història medieval, territori i patrimoni arquitectònic.

Parlem amb ell sobre l’exposició “Les Masies de Mediona,” que s’inaugurarà aquest diumenge, 30 de juliol, a la sala d’exposicions de l’AECCM, dins dels actes de la festa major de Mediona.

Les masies del terme municipal de Sant Joan de Mediona són un testimoni vívid de la vida rural tradicional i la seva relació amb la terra. Aquestes masies s’han convertit en part integral del paisatge i la cultura local. Moltes d’elles tenen una arquitectura de pedra tradicional amb elements característics com arcs, voltes i finestres amb fusta.

Fes clic al play per escoltar la conversa que hem mantingut amb Marçal Díaz.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !