Cap de setmana de cultura popular al Garraf amb diferents propostes

Aquest dissabte, la Setmana Cultural de Cubelles acull la 4a trobada de gegants, capgrossos i bèsties infantils del Cubell, una festa oberta a tothom. La jornada comença a les cinc i quart de la tarda amb una animada cercavila encapçalada pel Gegantó Llúpol Quintet. A les vuit del vespre, l’Agrupació de Balls Populars prendrà el relleu amb la tradicional cercavila de Balls Blancs.

A Vilanova i la Geltrú, a les set de la tarda, es desvetllarà el cartell de la propera Festa Major de la ciutat, una obra de la jove artista Claudia Portolés. L’acte, que se celebrarà a la plaça de la Vila, comptarà amb la presència dels entrañables gegants i mulasses.

Les Roquetes celebren un esdeveniment molt especial: el 25è aniversari del Ball de Diables Els Diabòlics amb un correfoc a les nou i quart del vespre. La cita reunirà les colles que van participar en la seva primera actuació el 1999: els Balls de Diables de Les Roquetes, Ribes i Vilanova i la Geltrú.

Pel que fa als castells, els Bordegassos de Vilanova portaran el seu art fins a Madrid, on participaran en una emocionant diada castellera dissabte a la tarda a la plaça Espanya. Al Garraf, els aficionats als castells tindran una altra oportunitat diumenge al migdia a Sitges, a la Cap de la Vila, amb la presència destacada de la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Sants.

Fes còrrer la veu !
1312