“Preludi a la lentitud” al Claustre de Sant Francesc

“Preludi a la lentitud” al Claustre de Sant Francesc post thumbnail image

Aquest dissabte 29 de juny a les 20h al Claustre de Sant Francesc: Preludi a la lentitud dels Versonautas

No us perdeu aquest dissabte, 29 de juny, a les 20h, al Claustre de Sant Francesc, l’espectacle “Preludi a la lentitud” de la companyia Versonautas. Aquesta formació, integrada per Roqui Albero i Ana Sanhauja, es distingeix per un llenguatge escènic propi que transita pels marges de diverses disciplines artístiques com la poesia oral i escènica, la música electrònica, la cançó, la performance i el teatre.

Versonautas ha creat un estil únic que combina la música i la poesia d’una manera innovadora. Com diuen ells mateixos, “Hem anat cap a la poesia des de la música, aquesta és sempre el material escènic que dona peu al text.”

El preu de l’entrada és de només 4 €, i podeu adquirir-la online a través del següent enllaç: Entrades Preludi a la lentitud – Versonautas o bé presencialment una hora abans de l’inici de l’espectacle al mateix Claustre de Sant Francesc.

Gaudiu d’una experiència escènica inoblidable amb els Versonautas i deixeu-vos portar per la màgia de la seva proposta artística!

Fes còrrer la veu !